tag:blogger.com,1999:blog-5119082240842313830.post6517502242950389667..comments2014-10-11T12:52:12.073-07:00Comments on Zakalec: Tort galicyjskiUnknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5119082240842313830.post-71609394515846755812014-10-11T12:52:12.073-07:002014-10-11T12:52:12.073-07:00Przykro mi, ale nie wierzę. Dlaczego - sama robiła...Przykro mi, ale nie wierzę. Dlaczego - sama robiłam ten tort dwa razy wg przepisu Pani Sikoń. Niestety, jeżeli nie ubijesz jajek i nie dodasz odrobiny proszku do pieczenia, to wychodzi podeszwa - placek, a nie biszkopt. Z prostej przyczyny: nie ma się na czym podnieść... to jakby zrobić omlet z jaj nieubitych oraz drugi z ubitą pianą z białek... Nie ma porównania..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5119082240842313830.post-51872023668148918712013-11-27T01:05:11.477-08:002013-11-27T01:05:11.477-08:00Gratuluje pysznego tortu.
Ja również czytałam sto...Gratuluje pysznego tortu. <br />Ja również czytałam stosy komentarzy o Torcie Galicyjskim, dlatego wnioskuje, ze jesteś jedna z niewielu, którym się udało.<br />Pozdr.<br /> http://zycieikuchnia.blogspot.com/2013/05/tort-galicyjski.htmlpassiflorahttps://www.blogger.com/profile/15008601155736456401noreply@blogger.com